2022-02-24 08:18:21• hírek • Bede Emőke

Marad előzetesben: elutasították a nagykárolyi gyanúsított szabadlábra helyezési kérelmét

Fotó: facebook.com
Fotó: facebook.com

A 31 éves, nagykárolyi B. Vilhelm, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolta saját kisfiát, továbbra is előzetesben marad, hiszen a Szatmár Megyei Törvényszék szerdán elutasította szabadlábra helyezési kérelmét.

Amint azt a Szatmár.ro is megírta, február 17-én arról értesítették a nagykárolyi rendőröket, hogy egy 31 éves, helybeli férfi fizikailag bántalmazhatta 5 éves kifiát. A hatóság által indított vizsgálat eredménye igazolta a bejelentésben foglaltakat, mi több, kiderült az is, hogy a férfi nem csak fizikálisan, hanem szexuálisan is bántalmazta a védtelen gyereket. A kisfiút azonnal kiemelték a családból és egy szatmári intézményben, az emberkereskedelem, abúzus, elhanyagolás és kizsákmányolás áldozatai számára fenntartott András segítő központban helyezték el.


Az ügyészség javaslatára a bíróság azonnal elrendelte a férfi 30 napos előzetes letartóztatását. Az ügyben nemi erőszak és családon belüli bántalmazás címszóval indítottak nyomozást.


A presaSM.ro információi szerint a gyanúsított jelenleg külföldön élő feleségén szeretett volna tettével bosszút állni, vagy legalábbis rábírni arra, hogy hazatérjen. Az említett híroldal úgy tudja, a feltételezett elkövető borzalmas tettét képek formájában is dokumentálta, ezeket pedig interneten keresztül továbbította a nőnek, viszont a fotók másokhoz is eljuthattak, így derült fény a szörnyűségre. Az elmondások szerint a gyanúsítottnak az volt az egyetlen szerencséje, hogy a rendőrség hamarabb megtalálta őt, mint a közösség felbőszült tagjai, ugyanis egy egész csoport verődött össze azzal a konkrét szándékkal, hogy meglincseljék a saját fiát megrontó férfit.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: